Zbierka Wear & Share dopadla nad očakávania. Rozhodli sme sa ju zopakovať

Správa rezerv zorganizovala počas leta zbierku oblečenia Wear & Share, ktorá prebiehala od 26. júna do 31. júla 2023, formou darovania nepotrebného oblečenia. Správa rezerv tak podporila nadáciu Ekopolis a jej projekt „Sadíme budúcnosť“, ktorého cieľom je návrat stromov do sídiel a otvorenej krajiny. Spoločné úsilie zamestnancov Správy rezerv z ústredia a všetkých stredísk sa vyplatilo. Letná zbierka oblečenia bola mimoriadne úspešná. Vyzbieralo sa 6 veľkých krabíc a 10 stredných krabíc oblečenia. Spolu 253,6 kg oblečenia. Zapojili sa do nej nielen naši aktívni a ochotní zamestnanci, ale aj naši ochraňovatelia.

Veľké poďakovanie patrí zamestnancom za výbornú spoluprácu pri organizovaní a priebehu zbierky. Priamo zo spoločnosti Answear.sk sme prijali príjemný, ďakovný email:

,,Ďakujeme Vám za vašu obdivuhodnú podporu pri zbieraní oblečenia v rámci projektu Wear&Share. Sme vďační za vašu podporu a tešíme sa na našu ďalšiu spoluprácu. Ďakujeme vám za vašu oddanosť tejto dôležitej veci a veríme, že spolu budeme pokračovať v ochrane a zlepšovaní nášho životného prostredia.“

Samotnej záverečnej realizácie projektu – výsadby stromov – sa v polovici októbra 2023 za našu organizáciu zúčastní členka spoločenskej zodpovednosti, ktorá zdokumentuje výsledky našej spoločnej práce a bude o nich ďalej informovať. Oceňujeme ochotu zamestnancov participovať na budovaní spoločenskej zodpovednosti v Správe rezerv, kde ide o zodpovednosť medzi nami, rešpektovanie princípov spolupatričnosti a dobrých rozhodnutí.

Zároveň od 25. septembra do 16. novembra 2023 organizujeme a pokračujeme v ďalšej zbierke oblečenia Wear & Share. Veríme, že našou snahou opäť pomôžeme a spolu budeme pokračovať v ochrane a zlepšovaní nášho životného prostredia.

Boli pre vás tieto informácie užitočné?
ÁnoNie
Skip to content