Oznámenie o ukončení priameho rokovacieho konania.

Správa štátnych hmotných rezerv Slovenskej republiky (ďalej len SŠHR) Vám ďakuje za predložené ponuky. Nakoľko dôvody, na základe ktorých SŠHR postupovala v zmysle podľa § 81 písm. c) zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ZoVO) pominuli, priame rokovacie konanie prostredníctvom systému JOSEPHINE bolo dnešným dňom ukončené.

SŠHR zaslala zoznam všetkých dodávateľov, ktorí predložili žiadosť, Krízovému koordinačnému centru Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky za účelom prípadnej možnosti inzerovať svoje ďalšie ponuky priamo poskytovateľom zdravotnej starostlivosti.

Na portáli ISZI (Informačný systém zdravotných indikátorov), ktorý spravuje NCZI (Národné centrum zdravotníckych informácii) budete môcť zadať a aktualizovať svoju ponuku ochranných osobných pracovných prostriedkov (ďalej len OOPP) a ďalších vybraných zdravotníckych zariadení (pľúcne ventilátory, monitory vitálnych funkcií a pod.). Vami zadané ponuky sa budú zobrazovať priamo všetkým poskytovateľom zdravotnej starostlivosti. V prípade záujmu o Vašu ponuku Vás budú poskytovatelia zdravotnej starostlivosti kontaktovať individuálne na základe Vami uvedených kontaktných údajov.

V prípade, že by ste do týždňa neboli kontaktovaní a máte záujem o oslovenie je potrebné zaslať žiadosť na koronachcempomoct@vlada.gov.sk, pričom do predmetu emailu prosím napíšte „Inzercia OOPP“.

SŠHR pre zabezpečenie ďalších potrieb OOPP zriadi v zmysle § 58 až 61 ZoVO Dynamický nákupný systém. Oznámenie o vyhlásení verejného obstarávania bude zverejnené vo Vestníku verejného obstarávania a v Európskom vestníku.

SŠHR o zverejnení príslušných Oznámení o vyhlásení verejného obstarávania bude informovať aj na svojej webovej stránke www.reserves.gov.sk.

Boli pre vás tieto informácie užitočné?
ÁnoNie
Skip to content